Välkommen till Uniq Dialog!

Vill man skilja sig från mängden räcker det inte att vara duktig på det man gör. Det krävs något mer. Något som förvandlar tjänster av hög kvalitet till produkter med ett unikt värde.

På Uniq Dialog strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Våra ledtider är korta och återkopplingen till våra uppdragsgivare är snabb. Vi tar ansvar för hela processen – från kampanjutformning till uppföljning – och kommer alltid med konkreta förslag på hur ett upplägg kan utformas för att nå optimalt resultat. När ditt uppdrag är utfört får du en utförlig slutrapport, och vi kan även bifoga en detaljerad analys som kan ligga till grund för framtida satsningar.

Ett prisbelönt företag som växer

Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Vi är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet är 2014. Samma år kvalade vi in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och vi har belönats med Gasellpriset tre år i rad. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring, och bland våra uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Vi är anslutna till Kontakta samt SWEDMA, och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Snabbfakta

Uniq Dialog är medlem i: Kontakta och SWEDMA Utmärkelser Gasellföretag 2012 Gasellföretag 2013 Gasellföretag 2014 Nominerade till Malmö Stad Näringslivspris inom mångfald 2012. Årets Jobbkomet 2014 Uniq Dialog har högsta tillväxtklassen i Svensk tillväxtindex.